Kızını üniversiteden almaya giden baba, araçta beklerken hayatını kaybetti

Baba, Kızını Üniversiteden Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören kızını almaya giden Hikmet G., fakülte önünde aracında beklerken ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde dersten çıkan kızı, aracın kapılarının kapalı ve babasının hareketsiz şekilde araçta olduğunu fark edince durumu farklı kişilere bildirdi.

Olay yerine gelen aile yakınları ve çevredeki insanlar, aracın arka camını kırarak içeriye girdiler. Ardından polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hikmet G.’nin kronik hastalıkları olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın fakülte önüne gelişi ve park haline geçişi net bir şekilde görülüyor.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Tartışmalı İklim Kanunu yürürlüğe girdi

Tartışmalı İklim Kanunu yürürlüğe girdi

Zeydan Karalar’ın Adanalılara mesajı: Adana da, Türkiyem de beni bilir; alnımız ak, veremeyeceğimiz hesap yoktur, güzel günler mutlaka gelecektir

Zeydan Karalar’ın Adanalılara mesajı: Adana da, Türkiyem de beni bilir; alnımız ak, veremeyeceğimiz hesap yoktur, güzel günler mutlaka gelecektir

Kızı camdan sarkıtılan perdeyle kurtulan baba mahkeme salonunda isyan etti

Kızı Kartalkaya’daki otel yangından çarşafları birbirine bağlayıp pencereden inerek kurtulan Ömer Seldi, duruşma salonunda isyan etti.

Hatay’daki orman yangınıyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde kontrol altına alınan yangınla ilgili S.K. (26) gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

DEM Parti İmralı ziyaretini tamamladı

Büyük bir titizlikle yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde terör örgütü PKK’nın kısa bir süre sonra silah bırakacağı belirtilirken, DEM Parti heyeti bugün İmralı’ya gitti.

Oğlu sandığı telefon dolandırıcısına 672 bin liralık birikimini kaptırdı

Bursa’da F.B. (75) isimli kadını ev telefonundan arayarak, kendisini oğlu gibi tanıtıp, 672 bin lira değerinde para ve altınlarını dolandıran U.E. (35) tutuklandı.