Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

İsrail ordusu, Gazze’de yardım bekleyen sivillere ateş açtı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gazze’de 7 Ekim 2023’ten bu yana saldırılarını sürdüren İsrail ordusunun yardım bekleyen sivillerin üzerine ateş açtığı kaydedildi. Saldırı sonucu en az 20 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.

İran kararını verdi! Gözler ABD’ye yapılacak misillemede

Ortadoğu’da İsrail-İran çatışması 10’uncu gününde ABD, İran’ın nükleer tesislerine saldırarak gerilimi yeni boyuta taşıdı. İRAN MECLİSİ KARARINI VERDİ İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Sözcüsü İbrahim Rızayi, ABD’ye karşı …

Son Dakika… Trump, ABD’nin İran’a saldırısı sonrası ulusa seslendi

ABD Başkanı Donald Trump, İran’daki üç nükleer tesise düzenlenen hava saldırısının ardından (TSİ) 05.00’te ulusa sesleniş konuşması yaptı. Trump, saldırının başarılı geçtiğini belirterek, “Bu, Amerika Birleşik Devletleri, İsrail ve dünya için tarihi bir an” dedi.

Netanyahu’nun 40 yıllık İran takıntısı! Daha önce iki kez denedi ama… İsrail daha önce hangi ülkelere saldırdı?

İsrail’in İran’ın nükleer programını hedef alan saldırıları devam ediyor. İsrail’in saldırılarında İran’da bulunan nükleer ve askeri tesisler vurulurken, İran’ın komuta kademesinden önemli isimler, bilim insanları ve çok sayıda sivil hayatını kaybetti. Harekatın arkasındaki kişi olan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun 40 yıldır İran’a karşı söylemleri öne çıkıyor. Netanyahu İran’daki rejim karşıtı açıklamalarını birçok kez yinelerken daha önce 2009 ve 2013’te de saldırı emri vermişti. İsrail gizli servisi MOSSAD’da Netanyahu döneminde İran’ın nükleer programına karşı sabotajlar düzenlemişti. İşte Netanyahu’nun 40 yıllı İran takıntısının tarihi….

İran planını ‘Gorilla’ yazdı Trump imzalıyor

CENTCOM Komutanı Kurilla, İsrail savaşının arkasındaki gizli el olarak öne çıktı. PYD destekçisi general, Pentagon’a rağmen Donald Trump’ı etkileyen isim oldu. Suriye’de Kürt bölgesine defalarca giden Kurilla, özerklik planlarının savunucusu. Şimdi Tel Aviv’in sığınaklarında hazırladığı savaş senaryolarını Washington’a taşıyor.

Arap Birliği’nin bakanlarından, İstanbul’da İran-İsrail savaşı zirvesi

Bakanlar, bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde yine İstanbul’da düzenlenecek İİT DBK 51. Oturumu’na katılacak