CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba’nın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Ağbaba uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu ve maalesef dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Baba Ağbaba’nın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.

Cenaze Yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Aile, bugün de taziye ziyaretlerini kabul etmeye devam edecek.

Related Posts

Eyüpsultan’da Cinayet Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın cesedi valizde bulundu, O.K. adliyeye sevk edildi ve ifadesi alındı.

Ümit Özdağ’dan muhalefete çağrı: ‘Komisyona katılmayın’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TBMM’de “Terörsüz Türkiye” kapsamında kurulması planlanan komisyona hiçbir muhalefet partisinin katılmaması gerektiğini savundu.

22,5 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Yozgat’ta yakalandı

Hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari zanlı, Yozgat’ta yakalandı.

CHP’li Bakırlıoğlu’ndan Malatya Yeşilyurt’ta rezerv alanı ilan edilen dükkanlar için açıklama

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 187 dükkanın rezerve yapı alanı ilan edilmesine ilişkin “15 parselde toplam 324 bin metrekarelik alanda GEDAŞ 2 milyar 55 milyon lira olarak değerleme yapmış. Bizim yaptığımız çalışmada bu söz konusu 15 arazinin en düşük fiyatı 3 milyar 415 milyon lira. Burada 1 milyar 360 milyon lira en düşük fiyatla bir kamu zararı vardır. Burada büyük bir peşkeş vardır. Kamu şirketi GEDAŞ’la bizim yapmış olduğumuz çalışma arasında rayiç değerler arasında nasıl böylesine büyük bir fark olabilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan YKS paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının tüm öğrenciler için hayırlı olmasını temenni etti.

Bozüyük’te Futbol Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı

Bilecik Bozüyük’te düzenlenen futbol turnuvası genç sporcuların mücadeleleriyle sona erdi.