Elazığ’da Camide Torpil Atıldı

Elazığ’da Camiye Torpil Atıldı: Korku Dolu Anlar

Elazığ’da Mustafapaşa Mahallesi’nde bulunan Kışla Camisi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi namaz kılındığı sırada içeri 2 adet torpil attı. Patlamayla birlikte cemaat büyük bir panik yaşarken, bazı vatandaşlar kaçan şahsı kovaladı. Güvenlik kameraları o anları saniye saniye kaydetti.

Olayı anlatan vatandaşlardan Enes Saylan, “Farzın üçüncü rekatında kıyama kalkmışken, kapıdan tak diye bir ses geldi. Arkadaş içeri giriyor ve torpili yakarak içeri 2 tane atıp kaçıyor. Caminin de akustiğinden dolayı büyük bir patlama sesi geldi. Bu sesten dolayı cemaatimiz korktu. Hatta bazıları namazlarını bozdu. Ben ve müezzin arkadaşımız da namazımı bozarak iki yerde çıkan yangını söndürmeye çalıştık” dedi.

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, şüpheliyi tespit etme çalışmalarına başlandı. Ayrıca, şüphelinin caminin ardından başka bir evin kapısına da torpil attığı bilgisi geldi. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Olayın ardından bölgede tedirginlik devam ederken, vatandaşlar ve yetkililer şüphelinin en kısa sürede yakalanmasını bekliyor. – ELAZIĞ

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Almanya’dan ABD’ye uyarı: İç işlerimizden uzak dur

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, ABD hükümetine ülkesinin iç siyasetinin “dışında kalması” çağrısında bulundu.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Moskova’da Zafer Günü etkinlikleri yaklaşırken Ukrayna’dan arka arkaya uyarılar: ‘Yabancı temsilciler katılmamalı’

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın 9 Mayıs’ta Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının 80. yıldönümü dolayısıyla düzenleyeceği Zafer Günü törenine başka ülkelerden temsilcilerin katılmaması yönünde çağrı yaptı.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir