A Parti’den İzmir’in patronuna sert çıkış: Tugay’ın yönetimi zulmün mimarıdır

A Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanı: “Cemil Tugay İşçi Kıyımı Yaparak Başarısızlığını Gizliyor”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın belediye yönetimindeki başarısızlığı ve işçi kıyımlarıyla gündeme geldiğini vurgulayan A Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Uğur Baran, durumun İzmir halkı ve emekçileri için kabul edilemez olduğunu belirtti.

Ahmet Uğur Baran, Cemil Tugay’ın işçi kıyımı yaparak başarısızlığını örtmeye çalıştığını iddia ederek, “İzmir’in kaynaklarını heba eden, halkın sorunlarına çözüm üretemeyen bir belediye başkanı, yönetimindeki hataların faturasını işçilere kesiyor. İzmir’in emekçilerine yapılan bu haksızlık, halkın güvenini de suistimal etmektir” şeklinde konuştu.

Cemil Tugay’a yönelik eleştirilerinin yanı sıra, AK Parti’nin bu süreçteki tutumuna da dikkat çeken Baran, “AK Parti neden bu işçi kıyımına sessiz kalıyor? Bu sessizlik bir suç ortaklığı mı, yoksa Cemil Tugay’ı koruma çabası mı?” sorusunu sorarak, halkın ve işçinin haklarını korumak için bir adım atılmamasının, kıyımı desteklemek anlamına geldiğini ifade etti.

Ahmet Uğur Baran, Cemil Tugay’a seslenerek, işten çıkarmaların derhal durdurulmasını talep etti ve aksi halde halkın tepkisiyle karşılaşacağını belirtti.

“Eğer bu hukuksuz kıyım devam ederse, İzmir halkı ve emekçileri buna sessiz kalmayacaktır.” diyen Baran, “Biz, Anahtar Parti olarak, işçinin hakkını savunmaya devam edeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halkın ve emekçinin hakkını koruyacak bir kurum olduğunu vurgulayan Baran, ancak Cemil Tugay’ın İzmir halkının güvenini sarsmış olduğunu belirtti. Tarih, onu işçi düşmanı olarak anacaktır. Ancak bu haksızlıkların karşısında dimdik duracaklarını herkesin bilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Related Posts

İsrail’den Gazze tehdidi: Görüşmeler ilerlemezse, saldırıları genişleteceğiz

İsrail’den ateşkes ve esir takası anlaşması görüşmelerine ilişkin yapılan açıklamada, “Esir görüşmeleri ilerlemezse, Gazze Şeridi’ndeki saldırıları önemli ölçüde genişletmeye hazırlanıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika… Özgür Özel programlarını iptal etti: Silivri’de Ekrem İmamoğlu ile görüşecek

Son Dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa ve pazartesi günü İzmir’de planlanan programlarını iptal etti. Özel’in Silivri’de İmamoğlu ile görüşeceği öğrenildi.

Yeşilırmak’ta balık ölümleri

Tokat’ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri’nde toplu balık ölümleri yaşandı.

Uganda’da Ebola salgını sona erdi

Uganda, başkent Kampala’da 42 günlük izleme sürecinin tamamlanmasının ardından Ebola salgınının sona erdiğini açıkladı.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel kalabalığa sesleniyor: Ahmet Özer ve Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okundu…

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

Murat Yazıcı kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı neden gözaltına alındı?

İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı gözaltına alındı. Murat Yazıcı kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı neden gözaltına alındı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir