Türkiye Sujeti ve Flyboard Türkiye Motosurf Şampiyonası Bodrum’da yapılacak

Bodrum Motosiklet Kulübü, Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Bodrum Motosiklet Kulübü, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Sujeti ve Flyboard, Motosurf Şampiyonası’nın ev sahibi olacak. Şampiyona, 10-11 Mayıs tarihlerinde Gündoğan sahilinde gerçekleştirilecek.

Brifing ve antrenmanların 10 Mayıs’ta Gündoğan sahilinde başlayacak olmasıyla birlikte, şampiyonaya Yunanistan’dan gelen sporcuların da aralarında bulunduğu birçok ilde 50’nin üzerinde sporcu katılacak.

11 Mayıs’ta ise izleyiciler, su üzerinde zorlu hareketler sergileyen sporcuların şovuna tanıklık edecekler.

Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, yarışmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Gündoğan’ın enfes sahillerinden birinde gerçekleşecek olan yarışta, dalgalara meydan okuyan sporcularımızı izlemeye tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

Erçik, şunları da ekledi: “Jet-ski olarak bilinen aracın sürüş tekniklerinin gençler tarafından daha güvenli ve bilinçli bir şekilde kullanılmasını hedefliyoruz. Sporculara verilecek ödüllerle birlikte rekor bir katılım sağlayarak Türkiye’deki yarışçı katılım rekorunu kırmayı amaçlıyoruz.”

Related Posts

Aydın’ın gururu Kaan Türkmen: Türkiye üçüncüsü oldu

Adana’da düzenlenen tekvando şampiyonasında Aydın’ı temsil eden Kaan Türkmen, Türkiye üçüncüsü oldu.

Yapay zeka, bu 3 meslekte Z Kuşağının yerini aldı!

Yapay zekâ, özellikle rutin veri girişi, müşteri hizmetleri ve içerik üretimi alanlarında Z Kuşağı’nın öncelikli işlerini sessizce devraldı. Otomatik sistemler, hatasız ve kesintisiz çalışarak bu mesleklerdeki genç çalışanları ikinci plana iterken; hız ve maliyet avantajı sunuyor.

Bilek güreşinde İspir’in başarısı

Erzurum’un İspir İlçesinde eğitim hizmeti veren Ziya Paşa Ortaokulu Ardahan’da yapılan Okullar Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan zaferle çıktı.

Uçaklarda yerli uyduyla internet hizmeti başlıyor

Uçaklarda yerli uyduyla internet hizmeti başlıyor

Android kullanıcıları dikkat! Google’ın yeni tasarımı sızdı

Google, Android telefonlardaki yazılım tarzını baştan aşağı yenilemeyi planlıyor. Artık silinmiş olan bir blog yazısında Android arayüzünün daha çekici ve kullanımı daha kolay hale getirmeyi amaçladığı görüntüler sızdı.

İki kişilik YouTube Premium üyeliği yolda!

YouTube, Premium abonelik sistemine yeni bir seçenek eklemek için kolları sıvadı. Şirket, Hindistan, Fransa, Hong Kong ve Tayvan’da iki kişilik yeni bir Premium planı test etmeye başladı. Bu yeni abonelik modeli, tıpkı Spotify’ın Duo planı gibi, aynı evde yaşayan iki kişinin tek bir üyelik üzerinden Premium ayrıcalıklarından faydalanmasını sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir