Survivor’da haftanın 3. eleme adayı belli oldu! Konseyde gergin anlar

HABER MERKEZİ -Survivor 2025, 12 Şubat akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor All Star’da bu hafta eleme kadın yarışmacılar arasında yapılacak.

Haftanın ilk eleme adayı Sevgi olurken ikinci eleme adayı ise Serenay oldu. Bu akşamın eleme adayı gecenin sonunda belli oldu.

İki takım da kazanma parolasıyla seremoniye geldi. Survivor’da bu akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti.

Dokunulmazlık oyunu öncesi eşleşme yapılırken daha önceden kavgalı iki oyuncu Pınar Saka ve Sema arasında tartışma yaşandı.

Pınar Saka ve Sema’nın laf dalaşı sonrası gerginlik büyüyünce devreye sunucu Acun Ilıcalı girdi.

İki yarışmacının da gözyaşlarına hakim olamadığı tartışmada takım arkadaşları Pınar ve Sema’yı sakinleştirmeye çalıştı.

Sema eşleşmede Pınar’ı seçince ortalık bir anda gerildi. Pınar ”Diskalifiye olmuş birisi fiziksel temas yapmaya çalışarak benimle fiziksel temaslı bir oyunca oynayamaz” dedi.

Pınar’ın sözleri karşısında sinirlerine hakim olamayan Sema ”Sana bu lafları söyleten de suç zaten. Pınar seni hatırlayan yok.” şeklinde cevap verdi.

Acun Ilıcalı, Sema’nın çıkışının ardından ”Bir yarışmacı yaşadığı olaydan dolayı bir oyunda oynamak istemeyebilir. Bu konuda biraz daha sakin olman gerekmiyor muydu” diye konuştu.

Tartışmanın ardından Murat Ceylan, ”Bugünkü dokunulmazlık oyunu iptal arkadaşlar. Maalesef bu oyunu bugün oynamayacağız” dedi. Sema, ağlayarak seremoni alanını terk ederek ”Ya ben deliriyorum ya burası delilerle dolu yemin ederim. Ben delireceğim” dedi.

İptal olan oyun ertesi gün oynandı. Kıran kırana geçen oyunu gönüllüler takımı kazandı.

All Star takımı konseyde aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı. Konseyde ismi en çok yazılan isim Sema Aydemir oldu.

Related Posts

Sıla Türkoğlu ilk kez açıkladı! Çocukken aşık olduğu ünlü ortaya çıktı

Son dönemin en popüler oyuncularından biri Sıla Türkoğlu. 25 yaşındaki güzel oyuncu aşk hayatıyla gündemde. Sevgilisiyle yaşadığı tartışmayı anlatan Sıla Türkoğlu, en son yediği linci de açıkladı.

Masterchef yarışmacısı Semihcan Temiz aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı

Masterchef Türkiye 2024 yarışması sona erdi. Bu senenin Masterchef şampiyonu Onur oldu. Masterchef ile birlikte geniş kitlelere adını duyuran diğer isim de Semihcan Temiz’di. Yarışmayı üçüncü olarak bitiren Semihcan Temiz aşkını sosyal medyadan ilan etti.

Pelin Öztekin’den ilan-ı aşk! Sevgililer Günü pozu gündem oldu

‘Hayat Şarkısı’, ‘Hayat Bilgisi’, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ gibi projelerle ekran karşısına çıkan Pelin Öztekin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni aşkını duyurdu.

Mevlitte izdiham

Ferdi Tayfur, vefatının 40’ıncı gününde İstanbul, Adana ve Marmaris’te anıldı. Sanatçının kızı Tuğçe Tayfur, İstanbul Eyüp Sultan Camii’nde, yeğeni Şirin Gözalıcı ve akrabaları ise Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde mevlit okuttu.

Survivor Almeda’dan büyük başarı! Üst üste 12 oyun kazandı, kimse bileğini bükemiyor

Survivor 2025’in sürpriz isimlerinden Almeda Baylan, yarışmadaki kavgalarının yanında başarısıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor Almeda, dokunulmazlık oyunlarında kazanmaya devam ediyor. Almeda, parkurda üst üste 12. oyunundan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Duygusal sürpriz

Yıldız Tilbe ile Zeyd, ‘Senden Başka Bir Şey Bulamam’la müzikseverlerin karşısına çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir