Sapığın iğrenç tuzağı

Pamukkale’de Günlük Kiralık Ev Skandalı: Gizli Kamera Operasyonu Ortaya Çıktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kiralanabilir evlerde yaşanan gizli kamera skandalı sonunda gün yüzüne çıktı. Üçlü prizin içine gizlenmiş kameralar sayesinde yüzlerce kişinin özel anları kaydedilmiş.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, üç farklı apart dairesinde prizlerin içine gizli kamera yerleştirildiği tespit edildi. Kiralık ev sahibinin apartmanı günlük veya saatlik kiraya verdiği, fakat bu kiralamalar sırasında insanların özel yaşamlarını kaydettiği belirlendi. Ev sahibi Murat Filiz tutuklandı.

Filiz’in polise verdiği ifadede, kameraları fantezi amaçlı olarak kullandığını ve yaşanan skandal nedeniyle pişmanlık duyduğu öğrenildi.

Filiz’in gizli kameraları internete bağlı olarak kurduğu ve kayıtları cep telefonundan izleyip kaydettiği de ortaya çıktı.

Skandalın patlak vermesiyle, apartlarda konaklayan ve kaydedildiğinden şüphelenen 4 kişi de polise şikayette bulundu. Bu sayede, şikayetçi sayısı 5’e yükseldi. Ayrıca, soruşturma kapsamında hafıza kartlarındaki görüntüler de incelenmeye alındı.

Related Posts

Alman vatandaşlığında rekor

Almanya’da yeni hükümet daha sıkı göç politikalarını gündemin tepesine taşırken, ülkede geçen yıl vatandaşlık alımlarında rekor kırıldığı ortaya çıktı.

Türk kadınlarına hakaretler yağdıran Hint turist gözaltına alındı

Pakistan’a verilen destek nedeniyle Hindistan’da yoğun bir Türkiye karşıtı hareket başlarken, İstanbul’da çektiği videolarda Türk kadınlarına hakaretler savurduğu tespit edilen Hint turist gözaltına alındı.

Rusya ve Ukrayna 3. kez Türkiye’de görüşecek! Yer ve saat belli oldu…

Ayrıntılar geliyor…

Erdoğan’dan Türk Hava Kuvvetleri’ne kuruluş yıl dönümü mesajı

Erdoğan’dan Türk Hava Kuvvetleri’ne kuruluş yıl dönümü mesajı

Direğe çarpan hafif ticari aracın sahibi can verdi

Muğla’da sinyalizasyon direğine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Gökhan Söyü’nün (44) hayatını kaybettiği, 3 kişinin ağır yaralandığı kazanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İşte Aziz Ihsan Aktaş

AKP’li belediyeler ve devletten milyonluk ihaleler alan Aktaş, Beşiktaş Belediyesi’nden iş alınca ‘çete lideri’ oldu. Savcıya iki kez ifade verdi, CHP’li belediyeleri hedef aldı.