Şanlıurfa’da korkunç olay! Toprağa yarı gömülü halde cesedi bulundu

Akçakale’de Kaybolan Kadir Tabazığ’ın Cesedi Tarlada Bulundu

Kurudere Mahallesi’nde ikamet eden Kadir Tabazığ, 12 Ocak günü sabaha karşı evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Endişelenen ailesi durumu hemen Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Yapılan tüm aramalara rağmen Tabazığ hala bulunamadı.

Kadir Tabazığ’ın arama çalışmaları devam ederken, dün akşam saatlerinde Kepezli Mahallesi’ndeki bir tarlada bir araya toplanmış köpekler dikkatleri üzerine çekti. Mahalle sakinleri, köpeklerin bulunduğu alana yaklaştıklarında toprağın içine kısmen gömülmüş ve bazı kısımları parçalanmış bir ceset fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Kadir Tabazığ’a ait olduğunu teşhis etti.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve otopsi için gerekli işlemler başlatıldı. Bu vahşi cinayetle ilgili soruşturma ise devam etmektedir.

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Almanya’dan ABD’ye uyarı: İç işlerimizden uzak dur

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, ABD hükümetine ülkesinin iç siyasetinin “dışında kalması” çağrısında bulundu.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Moskova’da Zafer Günü etkinlikleri yaklaşırken Ukrayna’dan arka arkaya uyarılar: ‘Yabancı temsilciler katılmamalı’

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın 9 Mayıs’ta Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının 80. yıldönümü dolayısıyla düzenleyeceği Zafer Günü törenine başka ülkelerden temsilcilerin katılmaması yönünde çağrı yaptı.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir