Samsun’da denizde can pazarı! boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi kurtarıldı

Samsun’da Denizde Can Pazarı! Akıntıya Kapılan Gençler Kurtarıldı

Samsun’un Yeşilyurt Mahallesi sahilinde denize giren Mert C. (19), Cemre A. (13), Kardelen A. (18) ve Yunus E. (10), akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Çevredeki vatandaşlar ve cankurtaranlar durumu fark ederek hemen müdahale etti. Denize giren ekipler, boğulma tehlikesi geçiren 4 kişiyi kıyıya çıkararak hayatlarını kurtardılar.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi yönlendirildi.

Boğulma tehlikesi geçiren gençler, ambulanslarla hemen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sevk edildi.

Related Posts

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor Son günlerde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları artarak devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne hava saldırıları gerçekleştirirken, Gazze’den de roket atışları yapıldığı…

Almanya’dan Ukrayna’ya destek kararı geldi

Almanya, Ukrayna’nın hava savunma kapasitesini güçlendirmek amacıyla ABD’den Patriot hava savunma sistemleri temin ederek bu sistemleri Kiev’e göndermeyi planlıyor. Ancak söz konusu sevkiyat, henüz Washington’dan çıkacak resmi onaya bağlı.

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

16 yaşındaki çocuk “Cumhurbaşkanına hakaret” suçuyla tutuklandı

İstanbul’da 16 yaşındaki çocuk, sosyal medya paylaşımları nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” suçlamalarıyla tutuklandı.

Katiller sekreteryası

Öcalan’ın, terör örgütünü ikna için konuştuğu video dün yayınlandı. Sekreteryasına üç mahkum daha eklendi. Kanlı 6’lıdan sadece ikisi, 60’tan fazla asker ve sivilin katili.