Konya Şehir, 47 bin 502 sanatseveri buluşturdu

Konya Şehir Tiyatrosu’nda 47 Bin 502 Sanatseverle Buluşma

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şehir Tiyatrosu’nda kaliteli yapımlarla sanat tutkunlarını memnun etmeye devam ettiklerini belirtti.

Kültür ve sanata verdikleri önemin meyvelerini toplamanın gurur verici olduğunu dile getiren Başkan Altay, “Şehir Tiyatromuz, Konya’mızın sanat yaşamına zenginlik katmaya devam ediyor. 2024 yılında farklı yetişkin ve çocuk oyunlarıyla 85 gösterim gerçekleştirilirken; bu yıl 47 bin 502 sanatsever tiyatro şölenlerini izledi. 2018’den bu yana toplamda 673 gösterimle 378 bin 856 izleyiciyi aynı çatı altında topladık. Elde ettiğimiz başarının arkasında emek ve özveriyle çalışan ekibimiz var. Konyalıların sanata ilgisi, bizim yatırımlarımıza olan inancımızı güçlendiriyor. Yeni yılda da izleyicilerle buluşacak kaliteli oyunlarımızla salonlarımızı dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Şehir Tiyatrosu Yeni Sezonda da Sanatseverlerle Buluşmaya Devam Edecek

Konya Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen “Amak-ı Hayal, Barsisa, Bir Adam Yaratmak, Kamyon, Keykubad, Maskeliler, Mavi Kuş, Narnia Günlükleri-Aslan, Cadı ve Dolap, Pati Kardeşliği ve Yoldan Çıkan Oyun gibi oyunlar seyircilerden tam not aldı.

Konya Şehir Tiyatrosu yeni sezonda da farklı oyunlarla seyircilerin karşısına çıkmaya devam edecek.

Related Posts

Trump: İran’a 60 gün süre verdim, 61. günde ne olduğunu gördünüz

Trump: İran’a 60 gün süre verdim, 61. günde ne olduğunu gördünüz

İl özel idaresinde adrese teslim alım ilanı iddiası! İş aynı, kriterler farklı

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, İŞKUR aracılığıyla KPSS şartı olmaksızın 65 personel alacağını duyurdu. Ancak ilanlardaki bazı kriterler kamuoyunda “adrese teslim kadro” iddialarını gündeme getirdi.

Şırnak’ta 4 bölge, 2 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi

Şırnak’ta 4 bölge, 2 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi

Hakan Fidan’dan Tiran’da temaslar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı.

ABD’li Senatör Sanders: ABD, Netanyahu’nun yasa dışı savaşına sürüklenmemeli

ABD’li Senatör Bernie Sanders, X hesabından yaptığı açıklamada Donald Trump yönetimine seslendi. “Netanyahu, İran’a saldırarak bu savaşı başlattı.” ifadesini kullanan savaş karşıtı senatör, “ABD, Netanyahu’nun başka bir yasa dışı savaşına askeri veya …

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pezeşkiyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ile İran arasındaki çatışma, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede çatışmaların bir an önce sona ermesi ve nükleer müzakerelere dönülmesi için Türkiye’nin kolaylaştırıcı bir rol üstlenmeye hazır olduğunu ifade etti.