Kontrolden çıkıp duavra çarpan 14 milyon değerindeki Ferrari hurdaya döndü

Brezilya’nın São Paulo kentinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan 14 milyon liralık Ferrari’nin bir eve çarparak tamamen kullanılamaz hale geldiği anlar kameralara yansıdı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, sarı renkli Ferrari 296 GTB’nin sürücüsünün aracın kontrolünü kaybederek duvara çarptığı görülüyor. Kontrolden çıkan lüks araç, emekli yaşlı bir adamı yaklaşık bir metre farkla teğet geçerek bir evin duvarına çarptı.

Kazanın ardından çekilen fotoğraflarda aracın tamamen hurdaya döndüğü görülüyor.

Evin sahibi, kaza anında lüks aracın bir Ferrari bayisi çalışanı tarafından kullanıldığını belirtti. Ev sahibi, “Evdeydim ve şiddetli bir çarpma sesi duyunca şok oldum. Ev alarmları çaldı. O anda yepyeni, sarı renkli bir Ferrari’nin evin kapısına çarptığını gördük” dedi.

Çevredeki insanlar kaza yerine koşarak sürücüyü enkazdan çıkarmaya yardım etti. Kazadan şans eseri kurtulan emekli, “Sürücü iyiydi, sadece biraz sersemlemiş durumdaydı. Ağacın altına oturdu ve sonra insanlar onu oradan uzaklaştırdı” diye konuştu.

Aracın kaza öncesinde hız sınırının üzerinde seyrettiği belirlendi.

Related Posts

İsrail’den Gazze tehdidi: Görüşmeler ilerlemezse, saldırıları genişleteceğiz

İsrail’den ateşkes ve esir takası anlaşması görüşmelerine ilişkin yapılan açıklamada, “Esir görüşmeleri ilerlemezse, Gazze Şeridi’ndeki saldırıları önemli ölçüde genişletmeye hazırlanıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika… Özgür Özel programlarını iptal etti: Silivri’de Ekrem İmamoğlu ile görüşecek

Son Dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa ve pazartesi günü İzmir’de planlanan programlarını iptal etti. Özel’in Silivri’de İmamoğlu ile görüşeceği öğrenildi.

Yeşilırmak’ta balık ölümleri

Tokat’ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri’nde toplu balık ölümleri yaşandı.

Uganda’da Ebola salgını sona erdi

Uganda, başkent Kampala’da 42 günlük izleme sürecinin tamamlanmasının ardından Ebola salgınının sona erdiğini açıkladı.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel kalabalığa sesleniyor: Ahmet Özer ve Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okundu…

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

Murat Yazıcı kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı neden gözaltına alındı?

İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı gözaltına alındı. Murat Yazıcı kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı neden gözaltına alındı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir