Giyim mağazasının deneme kabininde gizli kamera skandalı

Çerkezköy Mağazasında Gizli Kamera Skandalı

Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde bulunan bir mağazada, soyunma kabininde gizli kamera skandalı ortaya çıktı ve olay büyük tepki çekti.

Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren mağazada, S.K. (27) isimli bir kişi, beğendiği bir kıyafeti denemek için soyunma kabinine girdiğinde, kabinin üst kısmında siyah bantla kamufle edilmiş bir kamera buldu. Kameranın çanta içerisine gizlenmiş olduğunu fark eden S.K., durumu hemen mağaza sahibi O.C.’ye bildirdi ve kameranın kayıt aldığını düşündüğünü iletti.

Olayın Ardından Başlatılan Soruşturma

O.C., kameranın kendisine ait olmadığını ve nasıl yerleştirildiğini bilmediğini iddia etti. Ancak S.K., destek almak için eşini aradı ve daha sonra polise başvurdu. Polis ekipleri olay yerine gelerek kamerayı ve mağazadaki bilgisayarı incelemeye aldı. O.C. gözaltına alındı ancak ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Almanya’dan ABD’ye uyarı: İç işlerimizden uzak dur

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, ABD hükümetine ülkesinin iç siyasetinin “dışında kalması” çağrısında bulundu.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Moskova’da Zafer Günü etkinlikleri yaklaşırken Ukrayna’dan arka arkaya uyarılar: ‘Yabancı temsilciler katılmamalı’

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın 9 Mayıs’ta Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının 80. yıldönümü dolayısıyla düzenleyeceği Zafer Günü törenine başka ülkelerden temsilcilerin katılmaması yönünde çağrı yaptı.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir