Galericiyi öldürüp canına kıymıştı: Görüntülerine ulaşılduı

Galerici ve Kuyumcu Arasındaki Tartışma Kanlı Bitti

7 Ocak’ta akşam saatlerinde Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi’ndeki bir otelin lobisinde gerçekleşen olayda, galericilik yapan Mahmut Akif Özkaya ile kuyumcu Mustafa Körükcü arasında çıkan anlaşmazlık büyük bir trajediyle sonuçlandı.

İddialara göre, Mahmut Akif Özkaya’nın Mustafa Körükcü’ye bir otomobil sattığı ancak satış sonrasında Özkaya’nın kalan alacağını talep etmesi üzerine aralarında bir tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte kavgaya dönüşen olayda, 2 çocuk babası Mustafa Körükcü belinden çıkardığı tabanca ile Mahmut Akif Özkaya’ya ateş etti. Ardından Körükcü, silahı kendi başına doğrultarak intihar etti. Olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi ancak her iki kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, Körükcü’nün Özkaya’ya ateş ettiği ve ardından intihar ettiği anlar net bir şekilde görülebiliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

İsraill ihlalleri yine aştı: Lübnan’da bir eve saldırı düzenledi

İsrail’e ait İHA, Lübnan’ın Şebaa beldesinde bir eve saldırı düzenledi. 1 kişi ağır yaralanırken, ateşkese rağmen İsrail’in ihlalleri 3 bini aştı.

Trafik kazası hafızasından 12 yılı sildi: Eşiyle yeniden tanıştı

2013 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucu Doktor Pierdante Piccioni’nin 12 yılı hafızasından silindi. Gözlerini hastane yatağında açan Piccioni için takvim hala 2001’i gösteriyordu. Kendine artık yeni bir hayat kuran Pier, o dönemlere dair konuştu.

Eski İngiltere Savunma Bakanı Wallace: Dünya her zamankinden daha kaygılı

Eski İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, dünyanın her zamankinden daha kaygılı olduğunu ve bunun artan istikrarsızlık nedeniyle gelecekteki 10 yıl boyunca süreceğini söyledi

CHP’li Başarır ve AKP’li Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması! Varank’tan ilginç soru…

TBMM Genel Kurulu’nda zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifinin görüşmeleri başladı. Kanun teklifinin görüşmeleri sırasında CHP’li Ali Mahir Başarır ile AKP’li Mustafa Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması yaşandı.

Bir zamanlar her şeye sahipti: Şimdi alışveriş arabasında yaşıyor!

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Şöhret, para, hayranlar… Her şeyi vardı. Ama hayat bir günde değişti. Şimdi tüm varlığı, bir alışveriş arabasının içinde. Bu çöküşün arkasındaki acı gerçek neydi?

Dünyada gündem olmuştu: Sean ‘Diddy’ Combs davasında karar açıklandı

Ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs, New York’ta görülen federal davada insan ticareti ve çete üyeliği gibi ömür boyu hapis cezası gerektirebilecek en ciddi suçlamalardan beraat etti. Ancak Combs, fuhuşla bağlantılı bazı suçlardan suçlu bulundu. Mahkeme kararının açıklanmasının ardından ünlü rapçi diz çökerek dua etti.