Ekonominin döndüğü İstanbul’dan boykot manzaraları: Kepenkler açılmadı, AVM’ler boş kaldı

İmamoğlu’nun gözaltına alınması ile başlayan anayasal hak olan gösteriler boykot ile devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin başlattığı alışveriş boykotu CHP Lideri Özel tarafından da sahiplenildi. 2 Nisan (bugün) için yurt genelinde yurttaşların alışverişi sadece 1 günlüğüne yapmaması yönünde çağrı yapıldı.

CHP Liderinin de boykot çağrısı yapmasının ardından STK ve sanatçılardan da boykota destek ve çağrı paylaşımları yapıldı. AKP’li kurmaylar boykot başlamadan hemen önce dün akşam geç saatlere TV ekranlarına çıkarak boykotu eleştiren açıklamalarda bulundu.

Ancak bu açıklamalar zaten yıllardır ekonomik buhranda olan yurttaşların alışveriş yapması için yeterli olmadı. Ülkenin içinde bulunduğu duruma isyan eden yurttaşların bugün alışverişten kaçınarak ticarete dahil olmadıkları görüldü.

İşte İstanbul ve yurttan boykot görüntüleri:

OPTİMUM AVM:

Boykot çağrılarının ardından Optimum AVM

Pazarcılar tezgahlarını topluyor

Related Posts

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor Son günlerde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları artarak devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne hava saldırıları gerçekleştirirken, Gazze’den de roket atışları yapıldığı…

Samsun’da denizde can pazarı! boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi kurtarıldı

Samsun’un Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Almanya’dan Ukrayna’ya destek kararı geldi

Almanya, Ukrayna’nın hava savunma kapasitesini güçlendirmek amacıyla ABD’den Patriot hava savunma sistemleri temin ederek bu sistemleri Kiev’e göndermeyi planlıyor. Ancak söz konusu sevkiyat, henüz Washington’dan çıkacak resmi onaya bağlı.

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

16 yaşındaki çocuk “Cumhurbaşkanına hakaret” suçuyla tutuklandı

İstanbul’da 16 yaşındaki çocuk, sosyal medya paylaşımları nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” suçlamalarıyla tutuklandı.