Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Almanya’da Görkemli Bir Başlangıç: Spielwarenmesse Fuarı

Spielwarenmesse, dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olarak kabul ediliyor ve 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak.

Etkinlik boyunca, oyuncak sektöründeki en son trendler, pazar bilgileri ve yenilikler katılımcılara sunulacak, ilham verici bir deneyim yaşatacak.

Unutmayın! 16 Yaşından Küçükler Alınmıyor

Fuar, 165 bin metrekarelik alanda kurulacak ve 68 ülkeden 2 bin 354 firma ile 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye ise 64 firma ile fuarda yer alacak.

1 Şubat 2025 tarihine kadar devam edecek fuar, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş ürün yelpazesini ziyaretçilere sunacak. Ayrıca, fuar öncesinde medya mensuplarına yeni oyuncaklar tanıtılacak. Biletler sadece çevrimiçi olarak satıldığı için fuara katılmak isteyenlerin biletlerini önceden satın almaları gerekmektedir ve 16 yaşından küçükler fuar alanına alınmayacaktır.

Related Posts

İran kararını verdi! Gözler ABD’ye yapılacak misillemede

Ortadoğu’da İsrail-İran çatışması 10’uncu gününde ABD, İran’ın nükleer tesislerine saldırarak gerilimi yeni boyuta taşıdı. İRAN MECLİSİ KARARINI VERDİ İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Sözcüsü İbrahim Rızayi, ABD’ye karşı …

Son Dakika… Trump, ABD’nin İran’a saldırısı sonrası ulusa seslendi

ABD Başkanı Donald Trump, İran’daki üç nükleer tesise düzenlenen hava saldırısının ardından (TSİ) 05.00’te ulusa sesleniş konuşması yaptı. Trump, saldırının başarılı geçtiğini belirterek, “Bu, Amerika Birleşik Devletleri, İsrail ve dünya için tarihi bir an” dedi.

Netanyahu’nun 40 yıllık İran takıntısı! Daha önce iki kez denedi ama… İsrail daha önce hangi ülkelere saldırdı?

İsrail’in İran’ın nükleer programını hedef alan saldırıları devam ediyor. İsrail’in saldırılarında İran’da bulunan nükleer ve askeri tesisler vurulurken, İran’ın komuta kademesinden önemli isimler, bilim insanları ve çok sayıda sivil hayatını kaybetti. Harekatın arkasındaki kişi olan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun 40 yıldır İran’a karşı söylemleri öne çıkıyor. Netanyahu İran’daki rejim karşıtı açıklamalarını birçok kez yinelerken daha önce 2009 ve 2013’te de saldırı emri vermişti. İsrail gizli servisi MOSSAD’da Netanyahu döneminde İran’ın nükleer programına karşı sabotajlar düzenlemişti. İşte Netanyahu’nun 40 yıllı İran takıntısının tarihi….

İran planını ‘Gorilla’ yazdı Trump imzalıyor

CENTCOM Komutanı Kurilla, İsrail savaşının arkasındaki gizli el olarak öne çıktı. PYD destekçisi general, Pentagon’a rağmen Donald Trump’ı etkileyen isim oldu. Suriye’de Kürt bölgesine defalarca giden Kurilla, özerklik planlarının savunucusu. Şimdi Tel Aviv’in sığınaklarında hazırladığı savaş senaryolarını Washington’a taşıyor.

Arap Birliği’nin bakanlarından, İstanbul’da İran-İsrail savaşı zirvesi

Bakanlar, bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde yine İstanbul’da düzenlenecek İİT DBK 51. Oturumu’na katılacak

İzmir’de firari hükümlü yakalandı

İzmir’de hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.