Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan YKS paylaşımı

2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Sonuçları Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdoğan, sonuçların adaylar için hayırlı olmasını temenni etti.

“Bugün duyurulan 2025 YKS sonuçlarının tüm öğrencilerimize ve kıymetli ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum,” diyen Erdoğan, “Genç kardeşlerimize verimli bir tercih dönemi ve üniversitelerinde başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Eyüpsultan’da Cinayet Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın cesedi valizde bulundu, O.K. adliyeye sevk edildi ve ifadesi alındı.

Ümit Özdağ’dan muhalefete çağrı: ‘Komisyona katılmayın’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TBMM’de “Terörsüz Türkiye” kapsamında kurulması planlanan komisyona hiçbir muhalefet partisinin katılmaması gerektiğini savundu.

22,5 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Yozgat’ta yakalandı

Hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari zanlı, Yozgat’ta yakalandı.

CHP’li Bakırlıoğlu’ndan Malatya Yeşilyurt’ta rezerv alanı ilan edilen dükkanlar için açıklama

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 187 dükkanın rezerve yapı alanı ilan edilmesine ilişkin “15 parselde toplam 324 bin metrekarelik alanda GEDAŞ 2 milyar 55 milyon lira olarak değerleme yapmış. Bizim yaptığımız çalışmada bu söz konusu 15 arazinin en düşük fiyatı 3 milyar 415 milyon lira. Burada 1 milyar 360 milyon lira en düşük fiyatla bir kamu zararı vardır. Burada büyük bir peşkeş vardır. Kamu şirketi GEDAŞ’la bizim yapmış olduğumuz çalışma arasında rayiç değerler arasında nasıl böylesine büyük bir fark olabilir” dedi.

Bozüyük’te Futbol Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı

Bilecik Bozüyük’te düzenlenen futbol turnuvası genç sporcuların mücadeleleriyle sona erdi.

Suriye İçişleri Bakanlığı ateşkes ilan etti: Süveyda’ya birlik gönderdi

ABD ve Türkiye’nin devreye girmesiyle Suriye’nin doğusunda Arap aşiretleri ile Dürziler arasında süren çatışmalar sona erdi. Taraflar arasında ateşkes ilan edilirken, Suriye İçişleri Bakanlığı da Süveyda’da güvenliği sağlamak için İsrail’le geçici mutabakata varıldığını duyurdu.