Baştan aşağı yenilenen model İlkbaharda Türkiye’de

Citroen, Yenilenen Tasarımıyla Yeni C3 Modelini Türkiye’de Satışa Sunuyor

Citroen, B segmentindeki yeni modeli olan C3’ü ilkbahar aylarında Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. Avrupa’da 4. nesil olarak tanıtılan Citroen C3 ailesi, markanın cesur tasarım dilini yansıtan iddialı bir görünüme sahip olacak.

Yenilenen tasarım, 2022 Citroen Oli konseptinde ön gösterime sunulmuş ve dikey ile yatay unsurların kontrast bir şekilde harmanlandığı teknik detaylarla dikkat çekiyor. Ön cephesi daha uzun ve dikey hatlara sahip olan araç, parlak siyah yatay ızgara ve çift şeritli yeni marka logosuyla öne çıkıyor.

Aracın arka aydınlatmaları ise aracın köşelerine yayılarak ön farları yansıtan modern bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca aerodinamik yapıyı desteklemek amacıyla arka tamponun altında gösterişli bir detay bulunuyor. 17 inçlik elmas kesim alaşım jantlar da aracın güçlü duruşunu tamamlıyor. Yeni Citroen C3, kompakt boyutlarıyla dikkat çekiyor, 4,01 metre uzunluğunda ve 1,76 metre genişliğinde.

Yeni e-C3 Modeli ile Avantajlı İç Mekan Deneyimi

Yeni e-C3 modeli, geniş ve konforlu bir iç mekan sunarak kullanıcılarına evlerindeki rahatlığı araçlarında yaşatmayı hedefliyor. Yalın ve zarif yüzeylerin hakim olduğu iç mekan, C-Zen Lounge ile tasarlanmıştır.

C-Zen Lounge, geniş ön camı, dikey havalandırma kanalları ve yatay ön konsol mimarisiyle modern bir görünüm sunuyor. Yeni e-C3’ün Citroen Advanced Comfort Koltukları, özel olarak tasarlanmıştır ve konforlu bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Yeni e-C3’de ilk kez kullanılan Citroen Head-Up Display özelliği, araç bilgilerini sürücünün göz hizasına yansıtarak sürüş deneyimini daha konforlu hale getiriyor. Ayrıca 10,25 inçlik renkli bilgi-eğlence ekranı sayesinde sürücü, çeşitli işlevlere kolaylıkla erişebiliyor.

Çevre Dostu ve Verimli Güç Aktarma Sistemleri

Yeni Citroen e-C3 modeli, tamamen elektrikli bir platform üzerine inşa edilmiş olup 83 kW gücündeki elektromotoruyla 324 km’ye kadar sürüş menzili sağlıyor. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde kullanıcılar kolayca şarj edebiliyorlar.

Hibrit versiyonunda ise benzinli ve elektrikli motorların bir araya gelmesiyle 48V lityum-iyon bataryalı yeni bir hibrit sistem sunuluyor. Bu sistem, otomatik vitesli e-DCS6 şanzıman ile güçlendirilerek hem yakıt tasarrufu hem de performans sağlıyor.

Citroen Advanced Comfort Süspansiyon ve Citroen Advanced Comfort Koltukları sayesinde, yeni e-C3 modeli segmentinde bir konfor sunmayı hedefliyor. Progressive Hydraulic Cushions teknolojisi sayesinde de sürücü ve yolculara “uçan halı” hissi yaşatıyor.

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Almanya’dan ABD’ye uyarı: İç işlerimizden uzak dur

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, ABD hükümetine ülkesinin iç siyasetinin “dışında kalması” çağrısında bulundu.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Moskova’da Zafer Günü etkinlikleri yaklaşırken Ukrayna’dan arka arkaya uyarılar: ‘Yabancı temsilciler katılmamalı’

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın 9 Mayıs’ta Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının 80. yıldönümü dolayısıyla düzenleyeceği Zafer Günü törenine başka ülkelerden temsilcilerin katılmaması yönünde çağrı yaptı.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir