Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı
Edirne’deki barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşet içinde canlı köpek yavrularını buldu.
Kurtarılan yavrular hemen poşetten çıkarılarak mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı.
Olayın, barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptılar.
Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.
Anadolu Ajansı’nın haberine göre, olay hakkında belediye tarafından soruşturma başlatıldı ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.
(ANADOLU AJANSI)
More Stories
CHP Heyeti, 6 Şubat depremlerinin ikinci yılında Şanlıurfa’da: Gece saat 04.17’de enkaz bölgesinde olacağız’
Teğmenler Anıtkabir pozuyla ne mesaj verdi? O fotoğrafı ilk yayınlayan gazeteciden itiraf
Balkan Halk Oyunları Festivali Başladı