CHP’li Sarıbal: Büyük borçlar bırakıp, hizmet yapmamak AKP belediyeciliğinin en belirgin ustalık eseridir

CHP Milletvekili Sarıbal AKP Belediyeciliğini Eleştirdi

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, belediyelerin parti değiştirmesini borçlarından ve bütçelerinin delik deşik olmasından anlayabileceğimizi belirtti. Sarıbal, AKP belediyeciliğinin en belirgin özelliğinin büyük borçlar bırakıp hizmet yapmamak olduğunu söyledi.

Sarıbal, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyeler hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Erdoğan’ın, CHP’ye geçen belediyelerin hizmet standardının düşmesi ve SGK’ya olan borçlarının artmasıyla ilgili sözleriyle alay etti.

Sarıbal’ın açıklaması şu şekilde:

“Bir belediyenin AKP’den CHP’ye geçtiğini sadece borçlarından ve bütçesinden anlayabiliriz aslında… Alinur Aktaş’ın döneminden kalan 30 milyarlık borç gibi Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde hatırlatıcı bir örnek vermek gerekirse, ‘Büyük borçlar bırakıp, hizmet yapmamak’ AKP belediyeciliğinin en belirgin özelliğidir.”

Annem Ankara: Ne dönem ne de Ankara Dizisi Olabiliyor!

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Almanya’dan ABD’ye uyarı: İç işlerimizden uzak dur

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, ABD hükümetine ülkesinin iç siyasetinin “dışında kalması” çağrısında bulundu.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Moskova’da Zafer Günü etkinlikleri yaklaşırken Ukrayna’dan arka arkaya uyarılar: ‘Yabancı temsilciler katılmamalı’

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın 9 Mayıs’ta Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının 80. yıldönümü dolayısıyla düzenleyeceği Zafer Günü törenine başka ülkelerden temsilcilerin katılmaması yönünde çağrı yaptı.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir