İstanbul Valiliği’nden okul saatleri kararı

İstanbul Valiliği, 31 Aralık Salı Günü Okulların Saat Kaçta Kapanacağını Açıkladı

İstanbul Valiliği, yılbaşı öncesi 31 Aralık Salı günü uygulanacak eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında önemli bir karar aldı. Valilik, resmi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“31 Aralık Salı Günü ilimizde yaşanması muhtemel trafik yoğunluğu ve alınacak güvenlik tedbirleri nedeniyle, resmi ve özel tüm okul öncesi, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızın eğitim öğretim faaliyetlerini saat 16.00’ya kadar tamamlamalarına karar verilmiştir.”

TRAFİK YOĞUNLUĞU VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ÖNE ÇIKTI

İstanbul’da özellikle yılbaşı öncesinde yoğunlaşan trafik ve güvenlik riskleri nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi. Valilik, öğrencilerin ve velilerin güvenliğinin öncelikli olduğunu vurgularken, trafikte yaşanabilecek aksaklıkların da minimuma indirileceğini ifade etti.

HANGİ OKULLARDA GEÇERLİ

Karar, İstanbul’daki tüm resmi ve özel okul öncesi, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarını kapsıyor. 31 Aralık günü eğitim faaliyetleri saat 16.00’da sona erecek ve öğrenciler erken saatte evlerine dönebilecek.

Odatv.com

Related Posts

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor Son günlerde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları artarak devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne hava saldırıları gerçekleştirirken, Gazze’den de roket atışları yapıldığı…

Samsun’da denizde can pazarı! boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi kurtarıldı

Samsun’un Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Almanya’dan Ukrayna’ya destek kararı geldi

Almanya, Ukrayna’nın hava savunma kapasitesini güçlendirmek amacıyla ABD’den Patriot hava savunma sistemleri temin ederek bu sistemleri Kiev’e göndermeyi planlıyor. Ancak söz konusu sevkiyat, henüz Washington’dan çıkacak resmi onaya bağlı.

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

16 yaşındaki çocuk “Cumhurbaşkanına hakaret” suçuyla tutuklandı

İstanbul’da 16 yaşındaki çocuk, sosyal medya paylaşımları nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” suçlamalarıyla tutuklandı.