Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Yaptı

DEM Parti‘ye bağlı milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları yakında kamuoyu ile paylaşacaklar. Görüşme ile ilgili tüm bilgiler DEM Parti tarafından yapılacak resmi açıklamada detaylı bir şekilde aktarılacak.

Parti yetkililerine göre, muhabir Altan Sancar, Öcalan’la gerçekleştirilen görüşmenin ayrıntılarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilere aktardı.

Altan Sancar, görüşme detaylarını şu şekilde açıkladı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere seyahat edebileceği konuşulmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyet görüşmelerinin sonuçları merakla bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Planlanıyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıya uygun bir şekilde açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı bölgelerde görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yakında Yapılacak’

Yarın içinde silahların bırakılması ve silahlı çatışmanın sonlandırılması yönünde bir açıklama yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi bölgelerde gerçekleşeceği henüz kesin değil ancak yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtiliyor.

Related Posts

Hatay’daki orman yangınıyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde kontrol altına alınan yangınla ilgili S.K. (26) gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

DEM Parti İmralı ziyaretini tamamladı

Büyük bir titizlikle yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde terör örgütü PKK’nın kısa bir süre sonra silah bırakacağı belirtilirken, DEM Parti heyeti bugün İmralı’ya gitti.

Oğlu sandığı telefon dolandırıcısına 672 bin liralık birikimini kaptırdı

Bursa’da F.B. (75) isimli kadını ev telefonundan arayarak, kendisini oğlu gibi tanıtıp, 672 bin lira değerinde para ve altınlarını dolandıran U.E. (35) tutuklandı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

İsraill ihlalleri yine aştı: Lübnan’da bir eve saldırı düzenledi

İsrail’e ait İHA, Lübnan’ın Şebaa beldesinde bir eve saldırı düzenledi. 1 kişi ağır yaralanırken, ateşkese rağmen İsrail’in ihlalleri 3 bini aştı.

Trafik kazası hafızasından 12 yılı sildi: Eşiyle yeniden tanıştı

2013 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucu Doktor Pierdante Piccioni’nin 12 yılı hafızasından silindi. Gözlerini hastane yatağında açan Piccioni için takvim hala 2001’i gösteriyordu. Kendine artık yeni bir hayat kuran Pier, o dönemlere dair konuştu.