Trump, Elon Musk ile Marco Rubio’nun tartıştığı iddiasını yalanladı

Donald Trump, Elon Musk ve Marco Rubio Tartışması Yalanlandı

ABD Başkanı Donald Trump, kabine toplantısında kıdemli danışmanı Elon Musk ile Dışişleri Bakanı Marco Rubio‘nun tartıştığı iddiasını yalanladı. Oval Ofis’te düzenlediği imza töreninde haberi değerlendiren Trump, kabinesi içinde yaşanan tartışmaları reddetti.

Trump, Musk ile Rubio arasında herhangi bir çatışma olmadığını belirtti. Kendisinin de o an toplantıda bulunduğunu vurgulayan Trump, “Bu soruyu sormaman gerekiyor çünkü burada Dünya Kupası’ndan bahsediyoruz ama Elon Musk ile Marco Rubio, ikisi de harika bir iş çıkarıyor. Ortada bir çatışma yok.” açıklamasında bulundu.

Musk ile Rubio Arasındaki Tartışma

Amerikan New York Times (NYT) gazetesi, kabine toplantısında Rubio ile Musk’ın personel sayısı konusunda tartıştığını iddia etmişti. Habere göre Rubio, Musk’ın dürüst davranmadığını belirterek, Dışişleri Bakanlığı’nda “erken emekliliğe ayrılan 1500 kişinin” işten çıkarma olarak sayılıp sayılmadığını sorguladı.

Tartışma “rahatsız edici” bir şekilde devam ettikten sonra Trump, Rubio’yu savunarak “harika bir iş çıkardığını” söyledi. Trump ayrıca Rubio’nun yoğun iş temposuna rağmen herkesle işbirliği yapması gerektiğini belirtti. (AA)

Related Posts

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor Son günlerde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları artarak devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne hava saldırıları gerçekleştirirken, Gazze’den de roket atışları yapıldığı…

Samsun’da denizde can pazarı! boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi kurtarıldı

Samsun’un Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Almanya’dan Ukrayna’ya destek kararı geldi

Almanya, Ukrayna’nın hava savunma kapasitesini güçlendirmek amacıyla ABD’den Patriot hava savunma sistemleri temin ederek bu sistemleri Kiev’e göndermeyi planlıyor. Ancak söz konusu sevkiyat, henüz Washington’dan çıkacak resmi onaya bağlı.

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

Özgür Çelik CMK 118’i hatırlatıp, gece 01.30’da başlayan operasyona tepki gösterdi: Azınlık iktidarı iyice zıvanadan çıktı

16 yaşındaki çocuk “Cumhurbaşkanına hakaret” suçuyla tutuklandı

İstanbul’da 16 yaşındaki çocuk, sosyal medya paylaşımları nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” suçlamalarıyla tutuklandı.