Palut: Fenerbahçe Maçı Zor Olacak

İlhan Palut: “Fenerbahçe Maçı Zor Geçecek”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında 2 Şubat Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maçın zor olacağını belirtti. Palut, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında takımın genel performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ligin genelinde daha istikrarlı bir takım olmaları gerektiğini vurgulayan Palut, “Fenerbahçe deplasmanına gideceğiz. Hafta içi çalışmalarımızı yapıp hazırlanarak maça çıkacağız” dedi. Takımın mevcut durumu ve son maç performansları doğrultusunda bazı değişiklikler düşündüklerini ifade eden Palut, “Kötü giden dönemlerde saptamalarımızı yaparak buna yönelik çalışmaları gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen Palut, “Geçen hafta Samet Akaydin’i transfer ettik. Hücum bölgesine kanat oyuncusu transfer etmeyi düşünüyoruz. Transfer sürecinin devam ettiğini ve ihtiyaçları belirlediklerini” söyledi.

Geçen sezon ile bu sezonki takım arasındaki farka ilişkin görüşlerini paylaşan Palut, “Geçen sezon hızlı kontra ataklarla oynayan bir takımdık. Bu sezon ise daha çok oyunu kontrol etmeye çalışıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor maçında VAR’ın verdiği karara ilişkin eleştirilerde bulunan Palut, “Dördüncü hakemin bana yaptığı açıklama benim için çok önemli. Pozisyon net olmasa da ofsayt kararı verildi. Teknolojinin kötü bir şekilde uygulandığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Related Posts

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

TBMM Genel Kurulunda Sırrı Süreyya Önder için anma töreni düzenlendi

Almanya’dan ABD’ye uyarı: İç işlerimizden uzak dur

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, ABD hükümetine ülkesinin iç siyasetinin “dışında kalması” çağrısında bulundu.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Güney Afrika mali nedenlerle Bulgaristan’daki Büyükelçiliğini kapatıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Bulgar makamlarıyla istişare edilerek alınan kararda mali sebeplerle Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Büyükelçiliğini kapatacağı bildirildi.

Moskova’da Zafer Günü etkinlikleri yaklaşırken Ukrayna’dan arka arkaya uyarılar: ‘Yabancı temsilciler katılmamalı’

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın 9 Mayıs’ta Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının 80. yıldönümü dolayısıyla düzenleyeceği Zafer Günü törenine başka ülkelerden temsilcilerin katılmaması yönünde çağrı yaptı.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir