36 ilde 245 arsa satılacak

TOKİ’den 245 Arsanın Satışı İçin Açık Artırma!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 36 ilde bulunan 245 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak. Bu arsalar, konut, ticaret, turizm, tarım, sağlık, eğitim, sanayi, plansız arsalar, kentsel çalışma, lojistik, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları niteliğinde.

TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, arsaların sahipleri yüzde 25 peşinatla 48 ay vade veya yüzde 40 peşinatla 36 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecekler. Peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Toplam 3 milyon 699 bin 431 metrekare büyüklüğündeki 36 ildeki arsaların muhammen bedeli 15 milyar 725 milyon 393 bin 405 lira. Bu arsalar, Adana, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya gibi şehirlerde bulunuyor.

Açık artırmalar, 4 Ağustos tarihinde Ankara İlbank Sosyal Tesisleri ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Ayrıca teklifler “www.emlakmuzayede.com.tr” adresi üzerinden de verilebilecek.

Detaylı bilgiye ulaşmak için “www.toki.gov.tr” ve “www.emlakmuzayede.com.tr” internet sitelerini ziyaret edebilir veya “0212 608 15 00” numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Related Posts

Samsun’da Dolandırıcılık: 123 Bin TL Kaybetti

Mehmet Dege, sosyal medya üzerinden karavan alımında dolandırıldığını savcılığa bildirdi.

Demre’de Muhasebecilerle İstişare Toplantısı

KUTSO, Demre’deki muhasebeci ve mali müşavirlerle bölge ekonomisi için istişare toplantısı yaptı.

Kredi kartı sahiplerine müjde! Limitler artıyor, vadeler uzuyor

Bankalar, kredi kartları üzerinden yapılacak nakit işlemlere yönelik yürürlükte olan kısıtlamalarda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Son olarak 10 Temmuz tarihli tebliği ile kredi kartı borçlarına 48 aya kadar taksitlendirme imkanı tanıyan BDDK, yüksek enflasyon nedeniyle yetersiz kalan nakit çekim limit ve vadelerinde de normalleşme adımları atacak.

Dev şirket konkordato ilan etti! 7 gün süre verildi

Alanya Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne kayıtlı olan ve gıda sektörünün yanı sıra tarım, hayvancılık, turizm ve inşaat gibi alanlarda da faaliyet gösteren Gülhanlar Güven Gıda Tarım Hayvancılık İnşaat Emlak Turizm Lojistik İhracat İthalat Tic. ve San. Ltd …

Türkiye’ye 4 milyar 727 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırım geldi

Türkiye’ye uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi, yılın ilk beş ayında 4 milyar 727 milyon dolar oldu.

Bütçe açığı büyüyor, çare yine özelleştirme

Her yıl milyarlarca lira açık veren bütçede dengeyi tutturamayan iktidar, yeni özelleştirme kararı aldı. Ankara ve İstanbul’da merkezi noktalardaki taşınmazlar özelleştirilecek. Bu yerler Ankara Çankaya, Altındağ ile İstanbul Beyoğlu’nda bulunuyor.